Tooted märksõnaga seente clit (7)

Köögiviljad - Valged Seened

Köögiviljad - Valged Seened

Need seened on ühed tuntumad, kuna neid on intensiivselt kasvatatud üle saja aasta. Neid nimetatakse ka "Pariisi seenteks", kui nad on kasvatatud koobastes. Ettevalmistamise nõuanded Kui seened on terved, siis harjake neid enne küpsetamist. Viilutatud ja "valmis kasutamiseks" ei vaja nad muud, kui küpsetamist. Säilitamise nõuanded Meie seened müüakse kilekotis, mis võimaldab toote hingamist. Soovitame hoida seda kile ümber kausi, et vältida kuivamist ja kaalu kadu säilitamise ajal. Hoidke neid oma külmiku alumises osas ideaaltemperatuuril 2–4°C, maksimaalselt 3 päeva. Saadaval olevad esitlused Terved seened kausid 150 g kuni 3 kg või vastavalt kliendi soovile. Viilutatud seened Kausid 150 g kuni 2 kg või vastavalt kliendi soovile.
Seened - Austri Seen

Seened - Austri Seen

Need hallid või pruunid seened, valge viljaliha ja meeldiva maitsega sobivad kõikidesse roogadesse. Ettevalmistamise nõuanded Kui seened on terved, siis harjake neid enne küpsetamist. Viilutatud ja "valmis kasutamiseks" ei vaja nad muud, kui küpsetamist. Säilitamise nõuanded Meie seened müüakse kilepakendites, mis võimaldavad toote hingamist. Soovitame hoida seda kile ümber kausi, et vältida kuivamist ja kaalu kadu ladustamise ajal. Hoidke neid oma külmiku alumises osas ideaalsetel temperatuuridel 2–4 °C, maksimaalselt 3 päeva. Saadaval olevad esitlused Terved seened kausid 150 g kuni 3 kg või vastavalt kliendi soovile. Viilutatud seened Kausid 150 g kuni 2 kg või vastavalt kliendi soovile.
Seened - Morellid

Seened - Morellid

Morillid on kevadised seened, millel on heledat pruunikate alveoolne kork, valge vars ja valkjaskreemine viljaliha. Morillid on suurepärased söödavad seened, tingimusel et neid on piisavalt küpsetatud. Ettevalmistamise nõuanded Looduses kasvavad metsaseened, kuigi need on korje ja pakendamise ajal kontrollitud, tuleks puhastada järgides järgmisi põhimõtteid: - Lõika 2–3 mm varsest ära - Harja seened õrnalt, kork ja lõigud väikese harjaga, et eemaldada võimalikud okkad või oksad. - Pese ainult vajadusel (mulla olemasolu korral), hoides seeni vee all või pühkides neid õrnalt. Küpsetamine: alati prae neid "kõrgel kuumusel" pannil ja eelistatavalt söö neid krõbedana. Säilitamise nõuanded Morillid võivad omada erinevaid omadusi sõltuvalt korje ajast või päritolust. Just sellepärast püüame alati...
Seened - Kollased Austriid

Seened - Kollased Austriid

Kollased sidruniseened, valge viljaliha ja kergelt aniisise maitsega. Ideaalne seenefrikassees. Ettevalmistamise nõuanded Koorige seened enne küpsetamist. Säilitamise nõuanded Meie seened müüakse kilepakendites, mis võimaldavad toote hingamist. Soovitame hoida seda kile ümber kausi, et vältida kuivamist ja kaalu kadu ladustamise ajal. Hoidke neid oma külmiku alumises osas ideaalsetel temperatuuridel 2–4°C, maksimaalselt 3 päeva. Saadaval esitused Täiseded kausid 150 g kuni 3 kg või vastavalt kliendi soovile.
Enoki seened

Enoki seened

Enoki on moodustatud väikesest valgest või beežist mütsist ja pikast jalast, mis võib ulatuda kuni 10 sentimeetri pikkuseks. Enoki kasvab kobaratena ja seda kasvatatakse tüvel või saepuru baasil. Peamiselt kasvatatakse seda Jaapanis. Enoki maitse on magus, puuviljane ja liha on veidi krõmpsuv. Enoki seened on suurepärased toorelt salatites või kiiresti küpsetatuna. Valmis kasutamiseks. Valmistamisnõuanded Aasia seened vajavad vaid vähest puhastamist. Soovitav on neid pühkida niiske lapiga (suure veega pesemine eemaldaks osa nende maitsest). Enokis on kõik hea. See on "valmis kasutamiseks". Soovitame ainult lõigata ära substrad katnud ots. Enoki on maitsev toorelt. See kaunistab ja maitsestab salateid ja võileibu. Seda lisatakse suppidesse (kasutatakse nagu nuudlid) ja idamaistesse roogadesse, lisades seda küpsetamise lõpus, et säilitada selle delikaatne maitse. Nõuanded...
Köögiviljad - Kukeseened

Köögiviljad - Kukeseened

Nad on äratuntavad oma tumehallist või erkkollasest koonusest mütsist. Nende liha on kollakas ja maitsestatud. Neid kasutatakse peamiselt segudes. Valmistamise nõuanded Looduslikud kukeseened, kuigi korje ja pakendamise käigus kontrollitud, tuleks puhastada järgides järgmisi põhimõtteid: Lõika 2–3 mm jalgu Kergelt harja seeni, mütsi ja lõikeid väikese harjaga, et eemaldada võimalikke okkaid või oksaraasu. Pese ainult vajadusel (mulla olemasolu korral), lastes seened vee alt läbi või pühkides neid ettevaatlikult. Küpsetamine: alati prae neid
Köögiviljad - Lambajalat

Köögiviljad - Lambajalat

Need on oranžid seened jalast kuni kübarani, heleda valge viljaga, kergelt mõrud ja peene maitsega. Neid korjatakse sügisel okaspuude ja lehtpuude all, eriti lehtpuu metsades. Ettevalmistamise nõuanded Looduses korjatud lambajalgade puhul, kuigi need on korje ja pakendamise ajal kontrollitud, tuleks neid puhastada järgides järgmisi põhimõtteid: - Lõika 2–3 mm jalgu - Harja õrnalt seened, kübar ja lõhestused väikese pintsliga, et eemaldada võimalikud okkad või oksaraod. - Lõika liiga suured isendid kõrguse suunas - Pese ainult vajadusel (mulla olemasolu korral), hoides seeni vee all või pühkides neid õrnalt. Küpsetamine: alati prae neid "kõrgel kuumusel" pannil ja eelistatavalt tarbi krõbedana. Viilutatud ja "valmis kasutamiseks" seened vajavad loomulikult vaid küpsetamist. Säilitamise nõuanded Need...